ERZURUM / HORASAN - Kazım Karabekir Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşı törenimiz ve Mehmet Akif Anma programımız okulumuzun hazırladığı etkinliklerle gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

19.01.2024 Tarihi itibariyle okulumuz yarıyıl tatiline girmiştir.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz

Ara

10 Kasım Atatürk' ü Anma Günü programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz öğrencilerinin hazırladığı törenle anlamlı bir şekilde kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Mrt

İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan törenle kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sağlıklı beslenme ve diş temizliği kapsamında okulumuzda bulunan öğrecilere bilgilendirme yapılmıştır.

Ara

Erzurum' da düzenlenen halter yarışmasında ortaokul öğrencilerimiz dereceye girmiştir.Emeği geçen Ahmet Eren Karabacak öğretmenimize teşekkür ederiz.Sayın Kaymakamımız da düzenlenen toplantıda tebriklerini söylemiştir.

Ara

Erzurum' da düzenlenen sinema etkinliğine Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri de katılım sağlamıştır, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Düzce Depreminin yıldönümünde okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.Öğrencilerimize  12 Kasım Cumartesi günü saat 18:57 de aileleri ile birlikte deprem tatbikatı yapmaları için bilgilendirme yapılmış olup,ilaveten Deprem Tatbikatında Çök-Kapan-Tutun hareketlerinin uygulamasının gösterimi sağlanmıştır.

Kas

İlçemiz Mehmet Sekmen Parkı'nda İlçe  Kaymakamımız Sn. Ömer Tekeş,Belediye Başkanımız Sn. Abdülkadir Aydın,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Selahattin Karakurt, daire amirleri, öğrenci ve öğretmenlerimizle beraber milli ağaçlandırma gününde ağaç diktik.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLK / ORTAOKUL ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAMLA COŞKUYLA KUTLANDI.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.