ERZURUM / HORASAN - Kazım Karabekir Ortaokulu

Kazım Karabekir Ortaokulu

HORASAN ERZURUM
Vizyon
Geleceği bu günden yaşayarak, okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak.
Misyon
Öğrencilerimiz kendine güvenen, bilgili, becerili ve çevreye duyarlı birey olarak yetişmektedir.Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle eğitimlerini destekleyip saygı, sevgi ve hoşgörü çerçevesinde değerli olduklarını hissettirerek onları başta kendileri için, çevreleri için ve ulusal değerlerimiz için faydalı birer birey olarak yetiştirmek görevimizdir.Kaliteli personel gücümüzle planlı, programlı, özverili ve işbirlikçi çalışmalarımızla oluşan karakterimizle öğrenci eserlerini görmemizi ve ulusal değerlerini bilen ve koruyan bireyler yetiştireceğimize inanıyoruz..
Öğretim Şekli :TEKLİ
ULAŞIM SORUNU YOKTUR.
Yerleşim Yeri
HORASAN : 40000 NÜFUSU VARDIR.BÜTÜN İHTİYAÇLAR İLÇEDEN KARŞILANABİLİR.HER YERE ULAŞIM İMKANI VARDIR.
İL : 82 KM İLÇE : OKUL İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Futbol,Voleybol,Masa Tenisi,Satranç Müsabakaları
Tübitak 4006